h

1 mei Politiek Café in Rheden: SOLIDARITEIT HOEZO??

9 april 2004

1 mei Politiek Café in Rheden: SOLIDARITEIT HOEZO??

Op 1 mei organiseert de SP afdeling Rheden samen met de Rhedense afdelingen van Groenlinks en de PvdA een politiek café in het Klokhuis in Rheden. Voor de SP zal Akansel Kaymaz, SP statenlid in Gelderland en kandidaat voor het Europees parlement aanwezig zijn. Hij zal in debat gaan met politici van de PvdA en Groenlinks en (kritische) belangstellenden.

Op dit moment is nog niet duidelijk wie namens de PvdA en Groenlinks aanwezig zullen zijn. Onderwerp is de onderlinge solidariteit in 2004: SOLIDARITEIT HOEZO?? Oftewel: Is er binnen een 'verenigd' Europa nog wel ruimte voor solidariteit met de zwakkeren: werklozen, ouderen, WAO-ers, asielzoekers enz. Wat wordt daarin de rol van de gemeente.

De gespreksleiding zal in handen zijn van Hans Witt, voorzitter van de Groenlinksfractie in de gemeenteraad van Rheden. Over de precieze onderwerpen wordt u de komende tijd via de pers en onze website (www.rheden.sp.nl) verder geïnformeerd.
De zaal in het Klokhuis aan de Massenweg 108 te Rheden is op zaterdag 1 mei is om 19.30 uur open.

U bent hier