h

Erik Meijer tegen Europa!

7 april 2004

Erik Meijer tegen Europa!

14 april a.s. in Rheden SP europarlementariƫr Erik Meijer:
"Tegen superstaat Europa"

Europees SP lijsttrekker Erik Meijer zal op 14 april a.s. uitleggen waarom hij fel tegen de Europese grondwet en tegen de superstaat Europa is! Democratische burgerrechten worden door Europa ten gunste van grote bedrijven gemakkelijk aan de kant geschoven. Voor Erik Meijer genoeg redenen om er nog eens vijf jaar keihard tegen aan te gaan.

Erik Meijer, sinds 1999 europarlementariƫr en bij de komende verkiezingen op 10 juni a.s. SP lijsttrekker zal op deze openbare avond spreken over de ondemocratische besluitvorming in Europa en over de vergaande invloed van de Europese besluitvorming op ons dagelijks leven.

Ook een Europese grondwet zal de rechten en de invloed van de Europese burger verder inperken. Daarom stelt Erik Meijer dat Europese samenwerking prima is, maar alleen op basis van souvereine staten en niet door een soort Europese superstaat, waarin steed meer bevoegdheden van lokale regeringen naar Brussel worden overgeheveld.

Graag gaat Erik Meijer in op uw vragen in en vooral ook lokale politici worden uitgenodigd met Erik Meijer in discussie te gaan.

De openbare avond vindt plaats op woensdag 14 april a.s. om 19.30 uur in het Klokhuis, Massenweg 108 in Rheden. De toegang is gratis.

Meer weten over Erik Meijer als europarlementariƫr?

U bent hier