h

Gemeenteraad Rheden bespreekt naar aanleiding van SP-onderzoek verkeerssituatie Rhedens

29 april 2004

Gemeenteraad Rheden bespreekt naar aanleiding van SP-onderzoek verkeerssituatie Rhedens

De Steeg - Het college van B en W van Rheden stelde in de (concept)antwoordbrief aan de SP naar aanleiding van in het december 2003(!) toegezonden SP onderzoeksrapport over de verkeerssituatie bij het Rhedens, dat de voorstellen die daarin gedaan werden niet nodig waren en/of niet uitvoerbaar.

Ondertussen is van meer kanten aandacht gevraagd voor de ontstane en onveilig ervaren situatie. Verontruste ouders uit Doesburg en Eerbeek schreven ingezonden brieven en de Fietsersbond afd. Rheden deed onderzoek onder haar leden en wil in gesprek met de gemeente. Voor Groenlinks tijd om eens bij de SP te informeren. Een en ander heeft er toe geleid dat in de raadsvergadering van 26 april jl. op verzoek van Groenlinks het rapport op de eerstvolgende raadscommissievergadering (donderdag 13 mei) besproken zal worden.

Download hier het rapport

U bent hier