h

Start verkiezingscampagne SP Rheden op 4 februari

29 januari 2006

Start verkiezingscampagne SP Rheden op 4 februari

Op 4 februari begint de SP met haar campagne voor de gemeenteraadsverkiezingen van 7 maart. Om 11:00 uur ’s ochtends zal een groot verkiezingsbord worden opgericht op het terrein van Mattheus Wagter in De Steeg, biologisch boer en lijstduwer van de SP kandidatenlijst. Iedereen is van harte welkom om hier bij aanwezig te zijn!

Verkiezingsbord

Vervolgens zullen de SP’ers van ca. 12:00 tot 15:00 uur in de winkelcentra van Dieren, Rheden en Velp zijn om verkiezingsmateriaal uit te delen, informatie te geven, discussies aan te gaan en vragen te beantwoorden.
Ook op 18 en 25 februari en 4 maart zal de SP met kramen en verkiezingsmateriaal in de winkelcentra van Dieren, Rheden en Velp staan.

U bent hier