h

Rheden start campagne voor gemeente- raadsverkiezingen 7 maart: Kies met R(h)eden

1 februari 2006

Rheden start campagne voor gemeente- raadsverkiezingen 7 maart: Kies met R(h)eden

De gemeente Rheden is een campagne gestart voor de aanstaande gemeenteraadsverkiezingen. Met de slogan "Kies met R(h)eden" roept het gemeentebestuur alle Rhedenaren van 18 jaar en ouder op te gaan stemmen.

Bij de gemeenteraadsverkiezingen vier jaar geleden bracht 59,8% van de Rhedenaren zijn stem uit. De gemeente heeft zich als doel gesteld de opkomst bij deze verkiezingen te verhogen naar maar liefst (minimaal)... 60%. Op de speciale verkiezingssite vindt u meer informatie over de verkiezingen en over de gemeentelijke campagne. Ook kunt u in een peiling antwoord geven op de vraag "Op welke partij stemt u op 7 maart a.s.?" als u deze vraag meteen wilt beantwoorden!

U bent hier