h

SP organiseert debatavond in Velp met thema ''veiligheid in de wijk" op 6 maart a.s.

25 februari 2006

SP organiseert debatavond in Velp met thema ''veiligheid in de wijk" op 6 maart a.s.

Maandag 6 maart a.s. aan de vooravond van de raadsverkiezingen organiseert Cees Stam, 4de raadskandidaat voor de SP, een debatavond over Veiligheid in wijken. Cees belegt deze bijeenkomst in samenwerking met de wijkvereniging Daalhuizen-Oost, waarvan hij paar jaar geleden mede-oprichter was.

Het thema Veiligheid staat op deze avond centraal: verkeersveiligheid én buurtpreventie tegen criminaliteit. Bovendien wordt gedebatteerd over de rol van de gemeentelijke overheid en de politie in relatie tot veiligheids- problemen in wijken. Belangstellende Rhedenaren worden uitgenodigd om aan dit debat deel te nemen. De avond begint om 20.00 uur in de aula van OBS Daalhuizen. Gespreksleider is Cees Stam.

Maandag 6 maart om 20.00 uur
OBS Daalhuizen, Enkweg 10a, 6881 LZ Velp
Meer informatie: Cees Stam 026-3636389/stamboer@planet.nl

U bent hier