h

SP Rheden plakt als eerste!

3 februari 2006

SP Rheden plakt als eerste!

Gisteren heeft de gemeente Rheden 10 grote verkiezingsborden geplaatst, vanmorgen heeft de Rhedense SP haar eerste posters geplakt. En niet zomaar posters…

"Een

Het zijn metersgrote posters met in fluorescerende letters de tekst ‘Een beter Nederland begint HIER’. De tekst maakt duidelijk dat mensen die willen werken aan een beter Nederland in hun eigen omgeving moeten beginnen. Natuurlijk door zelf een steentje bij te dragen in het dagelijks leven, maar ook door op 7 maart SP te stemmen bij de gemeenteraadsverkiezingen.
De grote posters zijn bedoeld als aftrap voor de campagne, later zal de SP ook nog andere posters plakken. Om te voorkomen dat andere partijen de SP betichten van ‘asociaal plakgedrag’ is er op een A4tje een boodschap achtergelaten voor collegaplakkers: ‘geen ruimte HIER? Overplakken mag!’ Maar liever niet natuurlijk… Het is wel duidelijk dat de gemeente met de grootte van de verkiezingsborden geen rekening gehouden heeft met de afmetingen van déze SP posters!

De 10 borden staan verspreid door de gehele gemeente, op goed zichtbare plekken in Dieren, De Steeg, Laag Soeren, Spankeren, Ellecom, Velp en Rheden.

U bent hier