h

SP Rheden zaterdag 11 februari bij de NOS op Radio 1

8 februari 2006

SP Rheden zaterdag 11 februari bij de NOS op Radio 1

Het NOS Radio 1 Journaal heeft afgelopen woensdag radio-opnames gemaakt in Dieren in het kader van een reportage over de SP. De deelname van de SP bij een record aantal gemeenteraadsverkiezingen was aanleiding voor de NOS om de ontwikkeling van de SP nader te belichten. De vraag of de SP regeringsverantwoordelijkheid aan kan staat hierbij centraal.

A.s. zaterdag wordt tussen 12.00 en 12.30 uur op Radio 1 een reportage uitgezonden waarin zowel de landelijke SP secretaris Hans van Heijningen, de Doesburgse SP wethouder Willem Bouman en de Rhedense SP lijsttrekker Rikus Brader aan het woord komen over de verwachtingen van de SP bij de komende verkiezingen. In Doesburg is de SP al tientallen jaren actief. De laatste jaren neemt de SP in Doesburg, net als in zes andere gemeenten, deel aan het college. In Rheden is de SP pas 3 jaar actief en doet voor het eerst mee aan de raadsverkiezingen. A.s. zaterdag 11 februari, Radio 1 NOS Radiojournaal van 12.00 tot 12.30 uur.

Het interview is te beluisteren via internet.

U bent hier