h

SP Rheden zaterdag 4 maart Overtuin Velp: wat is úw idee over de verkeersproblemen rond spoor en weg in Velp?

27 februari 2006

SP Rheden zaterdag 4 maart Overtuin Velp: wat is úw idee over de verkeersproblemen rond spoor en weg in Velp?

SP Ideeënbus spoortunnel Velp

Komende zaterdag 4 maart staan de SP-verkiezings- kramen opgesteld in de winkelcentra van Velp en Dieren. Vanaf 10.00 uur 's ochtends tot 16.00 's middags delen SP-gemeenteraadskandidaten verkiezingsfolders uit. Ook gaan zij in gesprek met het winkelend publiek over hoe dingen in de gemeente Rheden geregeld zijn of zouden moeten worden geregeld.

Vanaf 13.00 uur staat in Velp op de Overtuin een SP ideeënbus. De gemeente wil binnenkort een verkeerscirculatieplan (met of zonder tunnel) voor Velp gaan ontwikkelen. Daarom vraagt de SP inwoners van Velp nu alvast naar hun ideeën over hoe de verkeersproblemen rond spoor en weg in het centrum van Velp moeten worden opgelost. Met de komst van de Betuwelijn (21 extra goederentreinen) worden de problemen alleen maar groter. Heeft u ideeën, stop ze in de ideeënbus. Iedere indiener krijgt van de SP een reactie.

In de SP-kramen is naast het verkiezingsprogramma veel campagne- en informatiemateriaal beschikbaar. Voor de kinderen zijn er uiteraard de bekende tomaat-ballonnen.

SP verkiezingskraam in Dieren en Velp, zaterdag 4 maart van 10 tot 16 uur. Voor meer informatie: 0313-840319 // rheden@sp.nl

U bent hier