h

Plannen voormalige zwembad Beekhuizen in Velp

3 juni 2006

Plannen voormalige zwembad Beekhuizen in Velp

De gemeente heeft een prijsvraag uitgeschreven voor ideeën voor een goede invulling van het terrein van voormalige zwembad Beekhuizen. De SP afdeling Rheden is van mening dat deze locatie zich uitstekend leent voor het bouwen van woningen, en dan natuurlijk wel betaalbare woningen.

Zwembad Beekuizen Velp

Er is een grote behoefte aan dit soort woningen in onze gemeente en op deze plek kan wellicht een prachtig complex worden gerealiseerd. Eén van de SP-leden is bezig met een plan waarin wonen, natuur en recreatie
gecombineerd worden. Geef in onze poll (links op de pagina) uw voorkeur aan!

Op de pagina van de gemeente Rheden kunt u meer informatie over deze locatie vinden.

zwembad Beekhuizen Velp

U bent hier