h

Sp Rheden organiseert kennismakingsavond

27 oktober 2006

Sp Rheden organiseert kennismakingsavond

De SP afdeling Rheden organiseert maandagavond 30 oktober een kennismakingsavond. Deze avond is bedoeld voor leden én niet-leden om kennis te maken met elkaar en de SP afdeling. Er zullen bestuursleden aanwezig zijn, leden van de fractie, wethouder Rikus Brader en andere actieve leden, waarmee u in gesprek kunt gaan en van gedachte kunt wisselen.Sp materiaal

U kunt deze avond ook informatie krijgen over het reilen en zeilen van de afdeling, over de landelijke partij, over ROOD (de jongerenorganisatie van de SP) en over de plannen voor de verkiezingscampagne. Verder zal er een stand zijn met campagne- en actiemateriaal, boeken en folders. Voor elke bezoeker is er een SP-pakketje. Introducé(e)s zijn ook van harte welkom.

Het programma:

19:30-20:00 Ontvangst met koffie en thee
20:00-20:30 Inleiding en voorstellen
20:30-20:45 SP Promotiefilm
20:45-21:00 Pauze
21:00-22:00 Tijd voor vragen, ideeën, discussies en nadere kennismaking

30 oktober a.s, 19:30-22:00 uur, Rhederhof, Worth Rhedenseweg 45, Rheden

Indien u geen mogelijkheden heeft voor vervoer naar Rheden, kunt u contact opnemen met de afdeling.

U bent hier