h

Grote finale campagne SP Rheden – zaterdag 18/11

13 november 2006

Grote finale campagne SP Rheden – zaterdag 18/11

Zaterdag a.s. voert de SP weer campagne in verschillende dorpen: ditmaal staan de campagnekramen de hele dag in Dieren en Velp. Uiteraard zijn daar weer de bekende sponsjes, posters en divers informatiemateriaal. Verder schenken we de enige echte SP soep. De biologische en diervriendelijke tomatensoep is ontwikkeld in samenwerking met culinair recensent Johannes van Dam en is geschikt voor een vegetarisch, veganistisch en halal dieet. Kom proeven!

SoeP

Kandidaat kamerlid Sharon Gesthuizen zal (onder voorbehoud) aanwezig zijn. Sharon Gesthuizen is nummer 12 op de kandidatenlijst. Ze studeerde Nederlands recht en Engels, deed van 1998 tot 2002 de kunstacademie in Arnhem en was bestuurslid van de Landelijke Studenten Vakbond (LSVb).

Jonge SP leden zullen aandacht vragen voor ROOD (de jongerenvereniging van de SP) en er is de hele dag door muziek! ’s Middags zal de SP ook aanwezig zijn met het nodige campagnemateriaal op het Stuyvenburchplein in Eerbeek.

Dieren Callunaplein10:00-16:00
Velp Overtuin 10:00-16:00
Eerbeek Stuijvenburchplein 13:00-16:00

U bent hier