h

SP Rheden nodigt leden uit voor bespreking conceptprogramma Provinciale Statenverkiezingen

8 december 2006

SP Rheden nodigt leden uit voor bespreking conceptprogramma Provinciale Statenverkiezingen

Uitnodiging Algemene Ledenbijeenkomst: bespreking conceptprogramma Provinciale Staten- verkiezingen (alleen voor leden)

Woensdag 13 december
19:30-22:00 uur
Rhederhof, Worth Rhedensweg 45
Rheden

Terwijl de Tweede Kamerverkiezingen net achter de rug zijn, moeten we alweer vooruit kijken naar de volgende verkiezingen. Op 7 maart 2007 zijn de Provinciale Statenverkiezingen. Belangrijk is om bij deze verkiezingen de winst voort te zetten en zo de vertegenwoordiging van de SP in de Provinciale Staten en daarmee ook in de Eerste Kamer te versterken. Vanaf ongeveer zes weken voor deze verkiezingen zal er weer campagne gevoerd gaan worden. Doe je weer mee? Maar eerst zal het programma en de kandidatenlijst moeten worden vastgesteld.

Op 13 december a.s. organiseert de SP afdeling Rheden een algemene ledenbijeenkomst. Hier zal de concept-kandidatenlijst en het conceptverkiezingsprogramma voor de aanstaande Provinciale Statenverkiezingen worden besproken.

Op de algemene ledenbijeenkomst zal tevens een afvaardiging van vijf personen worden gekozen voor de regioconferentie, die op woensdagavond 20 december zal worden gehouden in Arnhem. Hier zal het programma en de kandidatenlijst verder worden besproken en worden vastgesteld.

Wapen van de provincie Gelderland

U bent hier