h

Busvervoer naar Het Land van Ooit: 'SP in alle staten'

14 februari 2007

Busvervoer naar Het Land van Ooit: 'SP in alle staten'

Op zondag 25 februari organiseert de SP de feestelijke bijeenkomst ‘De SP in alle Staten’ in Het Land van Ooit in Drunen. Hiermee wordt de slotfase ingeluid van de campagne voor de provinciale verkiezingen van 7 maart 2007.

 • Om 11.30 uur opent Het Land van Ooit zijn grenzen en om 12.30 uur start een aantrekkelijk programma met o.a. Sjaak Bral, debatten, speeddaten met de provinciale SP-lijsttrekkers, de bands Zuco 103, the Tunes, en de Original Sixties R&B and Soul Show, een toespraak van Jan Marijnissen, enz. Ook wordt er een wedstrijd gehouden tussen de verschillende provincies met naast voetbal en touwtrekken ook de onderdelen rappen, ‘presenteer jouw provincie’, ‘wie maakt het mooiste verkiezingsbord?’ en een muzikale quiz. ROOD – jong in de SP – organiseert een eigen programma voor jongeren.
  Het Land van Ooit en zijn bewoners, die normaliter in dit seizoen nog winterslaap houden, zullen speciaal voor deze gelegenheid volop tot leven komen.
  De SP-feestdag is bedoeld voor alle leden en sympathisanten. Wilt u komen, dan dient u wel tevoren toegangskaarten te kopen (slechts € 5 voor volwassenen, € 2,50 voor kinderen tot 16 jaar) via de afdeling. De SP Rheden organiseert tegen vergoeding van E 7,50 p.p. busvervoer naar het Land van Ooit. Deze bussen zullen vetrekken vanaf station Dieren (09:00 uur) en vanaf de parkeerplaats van Ziekenhuis Velp (09:30 uur).
  Aanmelden hiervoor is verplicht, er is een beperkt aantal plaatsen. Kaarten bestellen en aanmelden voor busvervoer uiterlijk 20 februari via Jorine Dirks: rheden@sp.nl // 06-46712613.

  Voor meer info kijk op de landelijke site.

  U bent hier