h

Actie onafhankelijk onderzoek Irak: 300 handtekeningen opgehaald

22 april 2007

Actie onafhankelijk onderzoek Irak: 300 handtekeningen opgehaald

Met vijf man sterk, stonden wij zaterdag 14 april in Dieren op en rond het Callunaplein. Het weer kon niet beter! In totaal zijn 300 handtekeningen opgehaald.

De opmerkingen varieerden van: "Wat willen jullie hier nou mee bereiken, dit is toch de koe in de kont kijken" tot "Je gaat me toch niet vertellen dat er mensen zijn die dit niet ondertekenen?". Met name mensen werkzaam bij defensie en mensen die familie gestationeerd hebben gehad in Irak, kampten met een loyaliteitsprobleem. Ook enkele van hen hebben na een goede discussie hun handtekening gezet. Kortom een roerende, interessante, vermoeiende ochtend die hopelijk tot veel discussie zal leiden. Ook in Rheden en Velp zijn de nodige handtekeningen opgehaald. De handtekeningenactie krijgt een vervolg op een nog nader te bepalen datum.

U bent hier