h

SP-actie voor behoud postkantoor Dieren niet zonder succes

19 juni 2007

SP-actie voor behoud postkantoor Dieren niet zonder succes

Postkantoren B.V. heeft toegezegd dat er een TNT Post Servicepunt in het centrum van Dieren zal worden gerealiseerd. Dit zal in de loop van het komende najaar daadwerkelijk gaan gebeuren. De heer F. Sterk (mediavoorlichter) deelde ons per e-mail mee dat inmiddels gesprekken hierover gaande zijn. Ze verwachten binnen enkele maanden hierover meer duidelijkheid te kunnen geven.

Meer dan 500 handtekeningen leverde de actie in februari op. Voor het behoud van het postkantoor en voor behoud van een voorziening in het centrum van Dieren. Het postkantoor was jarenlang gevestigd in de Piersonstraat in het centrum van Dieren. Afgelopen voorjaar is het verhuisd naar supermarkt De Spar aan de Cederlaan, helemaal in het noorden van Dieren. Dit is een half uur lopen of 10 min. fietsen vanaf het centrum. Marktconform onderzoek heeft uitgewezen dat in Dieren, naast een postkantoor aan de Cederlaan, ook een agentschap in het centrum gevestigd kan worden. Op dit moment gaat Postkantoren B.V. ervan uit dat de vestiging van een servicepunt binnen enkele maanden een feit zal zijn.

Meer informatie:

SP Rheden
Jorine Dirks (voorzitter)
06-467132613 // rheden@sp.nl // www.rheden.sp.nl

Postkantoren B.V.

U bent hier