h

Tribune

10 juni 2007

Tribune

De Tribune is het vierwekelijkse fullcolour nieuwsblad van de SP (Socialistische Partij), waarmee de partij haar leden en belangstellenden op de hoogte houdt van boeiende ontwikkelingen. De Tribune biedt achtergrondinformatie over maatschappelijke kwesties, onthullingen, interviews en een reeks interessante rubrieken.

Tribune

De Tribune heeft nu een oplage van 65.000 en is daarmee groter dan de linkse opiniebladen Vrij Nederland en de Groene Amsterdammer samen. In de Tribune stonden de afgelopen tijd interviews met onder meer Huub Oosterhuis, Co Adriaanse, Atzo Nicolaï, Bart Tromp, Stella Braam, Dyab Abou Jahjah en bisschop De Jong, maar ook eigen verhalen over zorg- en onderwijs-
initiatieven in Nederland en eigen reportages uit landen als Irak, Nicaragua en Zuid-Afrika.
Om u kennis te laten met de Tribune biedt de afdeling Rheden van de SP u een gratis exemplaar aan, welke u op zaterdag 23 juni 2007 tussen 13.00 en 15.00 kunt afhalen in Dieren (winkelcentrum Calluna bij de “beren”), in Rheden (Groenestraat) en in Velp (Hoofdstraat). Op deze plekken staan leden van de SP afdeling Rheden klaar om u een Tribune te overhandigen. In een aantal wijken zijn Tribune's huis aan huis verspreid.

Meer informatie:

Jorine Dirks
Voorzitter SP afdeling Rheden
06-46712613 // rheden@sp.nl

U bent hier