h

Uitnodiging SP ledendag: Feestelijke start van het politieke seizoen!

24 augustus 2008

Uitnodiging SP ledendag: Feestelijke start van het politieke seizoen!

Zaterdag 30 augustus 2008 van 13:00 tot ca. 19:00 uur

Vorig jaar heeft de SP afdeling Rheden een nieuwe traditie gestart: een feestelijke opening van het politieke seizoen. Na de bij de zomer behorende vakanties en recessen organiseert de afdeling een gezellige dag voor haar leden. Om kennis te maken met elkaar, na te praten over de vakantie en om politieke discussies te voeren.

De ledendag begint met een fietstocht in en om Dieren. We verzamelen hiervoor om 13:00 beneden aan de Veerstoep. We fietsen langs politiek interessante plekken, zoals diverse bouwprojecten (Bloemershof, Johan Wagenaarplein, Da Costaterrein en Nimmerdor in Laag Soeren), de kanaalzone en Spankeren, Dieren-Zuid en de omgeving van het Callunaplein. De raadsleden zullen de nodige informatie kunnen geven over deze onderwerpen. Onderweg stoppen we natuurlijk ook voor een kopje koffie.

Vervolgens fietsen we naar het Domein Hof te Dieren voor een rondleiding (vanaf ca. 15:30) bij deze grootste ommuurde wijngaard van Nederland.

Tot slot besluiten we de dag in Ellecom voor een hapje en een drankje, vanaf ca. 17:00 uur in de Zutphensestraatweg 68D.

Wie wil en kan fietsen, is bij deze van harte uitgenodigd om mee te rijden met deze fietstocht. Het is ook mogelijk om later alleen naar de wijngaard en/of naar Ellecom te komen. Partners en kinderen zijn welkom!

Voor een goede organisatie willen we graag weten of je komt (gehele dag of onderdelen) en met hoeveel personen. Je kunt dit doorgeven door een mailje te sturen naar rheden@sp.nl of te bellen naar 06-46712613. Graag vóór donderdagavond 28 augustus a.s.

Tot ziens op 30 augustus!

Namens de SP afdeling Rheden,

Jorine Dirks
Claudia van den Elsen-Westendorf Pieters

P.S. Wie wil, kan een bijdrage leveren aan het eten ’s avonds. Laat het i.v.m. de inkopen wel even weten, als je iets maakt en meeneemt!

tomaatfiets

U bent hier