h

15 november in Dieren en Velp: in discussie met de SP over de kredietcrisis

9 november 2008

15 november in Dieren en Velp: in discussie met de SP over de kredietcrisis

Dagelijks worden we geconfronteerd in kranten en journaals met de kredietcrisis. Wat de oorzaken en gevolgen precies zijn, is interessante materie. Rhedense SP’ers willen a.s. zaterdag graag met de mensen in Dieren en Velp in gesprek en discussie over dit onderwerp.

Onlangs heeft de SP een krant ‘Het moet nu anders’ uitgebracht met daarin het 30 puntenplan van de SP om de negatieve effecten van de kredietcrisis te beperken.
In de bijdrage van Jan Marijnissen aan de Algemene Beschouwingen van september 1998 beschreef hij al dat de problemen die we nu kennen het gevolg zijn van het neoliberale denken, het marktfundamentalisme en het ongecontroleerde kapitaalverkeer. Deze bijdrage is ook terug te vinden in de krant.
Naast de voorstellen en de bijdrage van Jan Marijnissen staan in de krant ook interviews met SP kamerleden Agnes Kant en Ewout Irrgang.

SP’ers delen de krant zaterdag 15 november uit in Dieren (10-12 uur) en Velp (13-15 uur). Ook zullen de SP’ers vragen een vragenlijst in te vullen over de koopkracht.
Lees de kredietcrisiskrant hier online.

Vul hier de koopkrachtenquête in.

U bent hier