h

Debat met hoogleraren Heertje en Sent

9 juli 2009

Debat met hoogleraren Heertje en Sent

Bij deze nodigt de SP Rheden je van harte uit voor een spetterend debat voor de zomerperiode: een debat over de huidige economische situatie met interessante sprekers, de economen A. Heertje en E. Sent. Lees hier de uitnodiging:

Op woensdag 15 juli komt professor Heertje naar Velp om te spreken over de economische situatie.
Ook professor Sent uit Nijmegen zal een inleiding verzorgen. Daarna gaan beiden in debat, waarin ook u zich kunt mengen.
Namens de Rhedense afdelingen van Groen Links, SP en de PvdA nodigen we u uit tot het bijwonen van deze bijeenkomst die in plaats komt van de 1 mei viering, die werd afgeblazen als gevolg van de gebeurtenissen in Apeldoorn op Koninginnedag.

Thema van dit jaar: een debat over de voor- en de nadelen van een economische crisis en de openliggende verhoudingen tussen de publieke en de private sectoren.

  • Wat mogen we nu wel/niet zeggen over de bank wereld: hoe publiek is die sector eigenlijk en wie heeft er iets te zeggen over de bonussen?
  • Is een energieleverancier publiek of privaat?
  • Wat is de positie van de zorg en welzijnssector ? Is deze nu publiek, gezien de rechten en wetgeving, of toch privaat, in het licht van de hoge management salarissen?

Op 15 juli zal de “1 mei bijeenkomst” plaatsvinden van 20.00 - 22.00 uur in zalencentrum Parkstaete, Parklaan 3b, 6881 JA Velp.

Hopelijk tot ziens in Velp!

U bent hier