h

Ruim 20.000 SP-kranten, ook bij u in de brievenbus!

8 december 2009

Ruim 20.000 SP-kranten, ook bij u in de brievenbus!

In de maand december verspreidt een groep Rhedense SP’ers huis aan huis in de hele gemeente de nieuwste lokale SP krant: Rheden Speciaal.

Deze krant, met een oplage van ruim 20.000 stuks, beschrijft actiepunten van de SP, zoals de herstructureringsplannen voor Velp-Zuid en de zorgcampagne Uw Zorg, Onze Zorg. Ook is er in de krant aandacht voor de actuele onderwerpen Riverstone en de overlast van meer goederentreinen. Op deze manier wil de partij de inwoners van de gemeente informeren, waar zij zich voor inzet. Tevens geldt de krant als warming-up voor de verkiezingscampagne voor 3 maart 2010. In die periode komt de SP uiteraard ook met een speciale verkiezingskrant en ander (folder)materiaal.

Afdelingskranten

De kranten worden bij ieder huis in de gemeente bezorgd. Heeft u de krant gemist, of heeft u een ja/nee of nee/nee sticker? Lees dan de krant online op www.rheden.sp.nl/archief/pdf/2009-12_afdelingskrant.pdf

Wilt u een reactie geven op een artikel uit Rheden Speciaal? Mail dan naar rheden@sp.nl

U bent hier