h

SP start verkiezingscampagne

10 januari 2010

SP start verkiezingscampagne

Deze week start de Rhedense SP met de eerste campagneactiviteiten voor de gemeenteraadsverkiezingen van 3 maart.

Aanstaande zaterdag 16 januari staan de SP’ers met een nieuwjaarskaartenactie in de dorpen Dieren, Rheden en Velp. Met de kaarten wil de SP mensen wijzen op de goede voornemens van de partij, die in het actieprogramma zijn verwoord.

Actieprogramma 2010-2014Het actieprogramma 2010-2014 is afgelopen week tijdens een nieuwjaarsbijeenkomst gepresenteerd aan de leden. Inmiddels is het gehele programma ook te lezen op de website www.rheden.sp.nl.

Op de website is sinds deze week ook een verkiezingsweblog geplaatst. Hier zullen de komende tijd meerdere berichten per week worden geplaatst, zoals korte opiniestukken, foto’s, een voorstelronde van de kandidaten, reacties op nieuwsberichten enz.

De komende weken voor de verkiezingen zal de SP weer vaak op straat zijn met acties, om foldermateriaal uit te delen en met de mensen in de dorpen in gesprek te gaan.

We zijn er klaar voor!

U bent hier