h

SP STEMMERS BEDANKT!

10 juni 2010

SP STEMMERS BEDANKT!

De SP afdeling Rheden wil alle SP stemmers bedanken.

De SP heeft bij de Tweede Kamerverkiezingen nu 15 zetels behaald. Lijsttrekker Emile Roemer noemt het 'een verlies met een gouden randje.
Dit zei hij in zijn toespraak in De Rode Hoed. "Na het enorme succes van vier jaar terug, hebben we niet het vertrouwen van die kiezers kunnen vasthouden. We hebben zelfs op acht gestaan. Nederland sociaal uit de crisis krijgen, dat was de inzet van onze campagne. We hadden heel veel goede mensen, een goed verhaal en een ijzersterke campagne. In de laatste drie weken hebben we ons zetelaantal alsnog verdubbeld. Dat is een geweldige prestatie. Wij gaan dan ook doen wat we de mensen beloofd hebben. Een stem op de SP 9 juni, daar heb je op 10 juni ook nog wat aan."

Klik hier voor de uitslagen van de gemeente Rheden.

U bent hier