h

Manifestatie 'Armoede werkt niet'

17 november 2010

Manifestatie 'Armoede werkt niet'

Zaterdag 27 november is de 'Armoede werkt niet' manifestatie in de Brabanthallen in Den Bosch. Het kabinet Rutte wil mensen met een arbeidsbeperking inkomen laten inleveren en 30.000 banen in de sociale werkvoorziening dreigen te worden geschrapt. Die plannen moeten van tafel. Kom naar de manifestatie om samen een vuist te maken tegen de forse bezuiniging op mensen met een arbeidsbeperking!

Laat mensen met een arbeidsbeperking niet de rekening van de crisis betalen. Armoede werkt niet!

De SP wil juist goede opleidingen, goede begeleiding, echte banen en een fatsoenlijk inkomen voor mensen met een arbeidsbeperking. Dat wordt door het nieuwe kabinet te grabbel gegooid. Korting op het inkomen en schrappen van banen in de sociale werkvoorziening (Wajong, WSW, WWB uitkering) zal hen veroordelen tot een leven in armoede.

Laat uw stem horen!
Wat: Manifestatie om te protesteren tegen de forse bezuinigingen op mensen met een arbeidsbeperking
Wanneer: zaterdag 27 november 2010 van 11:00 - 14:00.
Waar: Brabanthallen in 's-Hertogenbosch
Wie: Emile Roemer (fractieleider SP), Job Cohen (fractieleider PvdA), Spic 'n Span (swingband SP), Bl3nder (met Def P.), Harry Slinger (van Drukwerk).
Verder: Muziek, gezelligheid, activiteiten voor kinderen

Kijk voor meer informatie op www.armoedewerktniet.nl

U bent hier