h

SP top-10 op campagnetour in Dieren

25 februari 2011

SP top-10 op campagnetour in Dieren

Zaterdag 26 februari komen de kandidaat-statenleden naar het Callunaplein in Dieren. Onder aanvoering van lijsttrekker Eric van Kaathoven maken de kandidaten die dag een campagnetour door een gedeelte van Gelderland.

Campagnetour 26-2-2011
De SP vindt het van groot belang dat mensen gaan stemmen op 2 maart. Premier Rutte heeft gezegd dat de statenverkiezingen wat hem betreft een test zijn van het kabinet. De SP wil daar een pro-test van maken tegen het kabinet. Wat de Gelderse SP betreft een protest tegen de plannen van het kabinet Rutte en een protest tegen het provinciebestuur.

SP Campagneleider Alex Mink: “Al onze afdelingen zijn al volop campagne aan het voeren en wij komen ze als kandidaten graag ondersteunen. Afgelopen jaren hebben we samen met onze lokale afdelingen hard gewerkt aan een menselijker en socialer Gelderland. Zo hebben we bijvoorbeeld in samenwerking met onze afdelingen in Rheden, Arnhem en Zutphen actie gevoerd tegen het ombouwen van de IJssellijn tot een nieuwe Betuwelijn onder het motto “Laat de goederentrein varen”.

De top-10 zal aanstaande zaterdag naar verwachting rond 11:50 uur op het Callunaplein in Dieren aankomen. Inwoners kunnen dan, onder het genot van een kopje soep, kennis maken met de kandidaten en ook aan hen vragen stellen over de komende verkiezingen. Rond 12:30 zullen de Gelderse SP-ers weer verder gaan richting Arnhem. De SP Rheden zal vanaf 11:00 uur tot ongeveer 15:00 uur aanwezig zijn met een kraam op het Callunaplein in Dieren en op de Overtuin in Velp.

De planning voor de campagnetour door Gelderland is als volgt:

10:30 Apeldoorn
11:50 Dieren
13:00 Arnhem
14:00 Huissen
14:50 Elst
15:40 Nijmegen

Kijk voor meer informatie over SP Gelderland en alles omtrent de campagne hier.

U bent hier