h

Paul Ulenbelt in Velp over sociale voorzieningen

14 april 2011

Paul Ulenbelt in Velp over sociale voorzieningen

De Rhedense afdeling van de SP organiseert op woensdag 20 april een openbare avond.

Paul UlenbeltPaul Ulenbelt, Tweede Kamerlid van de SP, zal die avond het één en ander komen vertellen over de plannen die het kabinet heeft op het gebied van de Sociale Zekerheid.

Voorafgaand aan de openbare avond vindt eerst de Algemene Ledenvergadering van de afdeling plaats. De leden zullen tijdens de ALV een nieuw bestuur kiezen. Vanaf 20:30 uur zal de avond dus verder gaan als openbare avond met als gast Paul Ulenbelt.

Het huidige kabinet heeft veel voorstellen klaarliggen om de onderkant van de arbeidsmarkt te hervormen. Dit kan grote gevolgen hebben voor bijvoorbeeld mensen met een arbeidsbeperking, mensen met een bijstandsuitkering en mensen die op een Sociale Werkplaats werken.

Als alle plannen doorgaan die dit kabinet heeft, dan kan dit grote gevolgen hebben voor mensen die vaak toch al niet veel kunnen missen. Wij vinden het als afdeling juist nu belangrijk dat we goed op de hoogte zijn van wat er op ons af kan komen. Wat zijn de plannen? Wat zijn de gevolgen van die hervormingen? En wat kunnen we als lokale politici eventueel doen? Omdat dit ook veel andere mensen bezig houdt, willen we ook andere mensen de gelegenheid geven zich op de hoogte te laten brengen. Vandaar dat we hebben gekozen voor een openbare avond. Mensen kunnen die avond uiteraard ook vragen stellen en in discussie gaan met Paul Ulenbelt. De toekomst van de Sociale Zekerheid ziet er onzeker uit. We nodigen dan ook iedereen van harte uit, om mee te komen praten over dit onderwerp.

De bijeenkomst vindt plaats in De Poort in Velp (Heeckerensstraat 201) en zal van 20:30 uur tot ongeveer 22:00 uur duren.

U bent hier