h

Gelderse SP-ers in actie voor sociale werkplaats

10 november 2011

Gelderse SP-ers in actie voor sociale werkplaats

SP-ers uit Gelderland hebben op donderdag 10 november actie gevoerd voor behoud van de sociale werkvoorziening.

Statenlid Peter de Vos in actie voor WSW
Gelders statenlid Peter de Vos in actie voor WSW

Donderdag 10 november hielden de vakbonden een stakingsbijeenkomst voor mensen die werken bij de sociale werkplaats. WSW-ers uit Utrecht, Gelderland en Flevoland kwamen daarom bijeen in de Rijnhal in Arnhem. De SP was aanwezig om de mensen te steunen en op te roepen om ook op 10 december te komen naar de manifestatie van SP, PvdA en de vakbonden in het kader van de campagne Armoede Werkt Niet!

handtekening op werkhandschoen voor WSW
Er zijn weer vele werkhandschoenen voorzien van een handtekening

Uit heel Gelderland waren actieve SP-ers aanwezig. Ook namens onze afdeling waren een aantal leden aanwezig. Op 14 oktober j.l. hebben SP-ers uit onze regio ook al werkhandschoenen laten tekenen aan de poort van Presikhaaf Bedrijven.

Gelderse SPers in actie voor WSW
De Gelderse SP-ers zijn strijdbaar voor behoud van de WSW

Voor meer informatie over de campagne Armoede Werk Niet: www.armoedewerktniet.nl

U bent hier