h

Inloopavond over het spoor

9 februari 2012

Inloopavond over het spoor

Op woensdag 15 februari vindt er in Theothorne in Dieren een inloopavond plaats over de toename van het aantal goederentreinen, georganiseerd door ProRail en het ministerie van Infrastructuur en Milieu. De SP Rheden zal dan ook aanwezig zijn.

Het doel van de bijeenkomst is om omwonenden en andere belanghebbenden te informeren over het PHS (Programma Hoofdfrequent Spoorvervoer) en de onderzoeken die plaatsvinden in de regio.

De SP Rheden roept alle inwoners van de gemeente Brummen en Rheden, die nu al overlast ondervinden van het spoor, om ook naar die avond te gaan. Van 17:00 uur tot 20:00 uur kunnen omwonenden van het spoor zich laten informeren over het PHS en de plannen in de regio. Ook kan men dan vragen stellen aan de aanwezige deskundigen van ProRail en het Ministerie.

De SP is vorige week het meldpunt Rood Sein gestart, daar kunnen mensen melden welke problemen ze ervaren met de goederentreinen. De SP Rheden hoopt dat veel mensen naar de inloopavond zullen komen, zij zullen daar ook een flyer uitdelen aan de geïnteresseerden.

Meldpunt Rood Sein

Dit is het moment waarop het belangrijk is om onze stem weer te laten horen! Laat weten dat wij die goederentreinen niet door onze regio willen, dat we niet in willen leveren op de leefbaarheid en veiligheid in onze mooie gemeentes: laat de goederentrein varen!

Laat de Goederentrein Varen!
Voor meer informatie over de inloopavonden van ProRail: de website van Prorail

U bent hier