h

Aftrap campagne in Velp

26 augustus 2012

Aftrap campagne in Velp

Op zaterdag 25 augustus heeft de SP lokaal de verkiezingscampagne afgetrapt.

De SP stond die dag met een kraam met allerhande campagnemateriaal op de Overtuin in Velp, SP'ers deelden flyers en sponsjes uit en gingen in gesprek met het winkelend publiek. De zelfgemaakte tomatenjam vond ook gretig aftrek.
tomatenjam

Behalve de SP waren ook Groenlinks en de PvdA op de Overtuin aanwezig. Onder het motto 'Drie smaken links' werd er 's middags een debat gehouden tussen (kandidaat) kamerleden van deze drie linkse partijen. Tjitske Siderius (nr. 18 op de kandidatenlijst van de SP), Jeroen Dijsselbloem (tweede kamerlid PvdA) en Tineke Strik (eerste kamerlid Groenlinks) debatteerden over o.a. Europa, onderwijs, zorg, de crisis, het Kunduzakkoord en mogelijke coalities.
Debat op Overtuin

Alle drie spraken ze zich uit voor een zo links mogelijke coalitie na 12 september. Ook stelden verschillende mensen, soms twijfelende kiezers, uit het publiek hun vragen.
Publiek bij debat

Verder werd er -met dank aan ijssalon La Farfalla- ijs uitgedeeld in de kleuren van de drie partijen en zong het Velpse smartlappenkoor 'Iesselkoor'.
Drie smaken links ijs

De SP kijkt terug op een geslaagde eerste campagnedag en hoopt dat de drie linkse partijen na 12 september ook op landelijk niveau samen zullen optrekken! De komende weken zal de SP op verschillende plekken in de gemeente campagne voeren. Bekijk de agenda voor de exacte plaatsen en tijdstippen.

U bent hier