h

Campagne in Velp en Dieren

1 maart 2014

Campagne in Velp en Dieren

Op zaterdag 1 maart 2014 waren verschillende SP-ers aanwezig in Velp en Dieren.

Inwoners van Velp en Dieren konden in gesprek gaan met de SP over de komende gemeenteraadsverkiezingen op woensdag 19 maart.

Ondanks dat er landelijk een lage opkomst wordt verwacht, gaven veel inwoners aan toch te gaan stemmen.  Op welke partij was voor een aantal van hen nog niet helemaal duidelijk, de verkiezingskrant werd dan ook vaak dankbaar in ontvangst genomen.

Wat gaat er met de WMO gebeuren? Waar moet mijn moeder heen, nu ze uit GeldersHof moet verhuizen? Wat wil de SP met thuiszorg? Dit zijn slechts enkele voorbeelden van vragen die bij inwoners leven. Duidelijk is wel dat men zich ook grote zorgen maakt over hoe het met bijvoorbeeld de zorg geregeld gaat worden als de gemeente er straks verantwoordelijk voor wordt, terwijl er door de regering veel minder geld beschikbaar wordt gesteld.

Voor velen is het wel duidelijk dat het dit keer erg belangrijke verkiezingen zijn, juist nu! Omdat de gemeente veel nieuwe taken erbij krijgt, is het van belang dat de gemeenteraad een goede vertegenwoordiging en afspiegeling van de samenleving is. De SP Rheden staat er voor dat kwetsbare inwoners niet de dupe worden van afbraakbeleid!

Lees hier het verkiezingsprogramma van de SP Rheden voor alle standpunten.

U bent hier