h

Nr 11: Tijn Boissevain

14 maart 2014

Nr 11: Tijn Boissevain

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen alle 18 SP-kandidaten zich hier kort voorstellen. We tellen af van nummer 18 naar nummer 1. Vandaag is nummer 11 van de kandidatenlijst aan de beurt.

Naam: Tijn Boissevain


Leeftijd: 49
Woonplaats: Spankeren 
Dagelijkse bezigheden (werk, hobby’s): Ik verdien mijn brood als digitale klusjesman. Mijn hobby is Bulgaarse folklore-dans en -muziek.

 
Waarom ben ik actief voor de SP?
Toen ik bij de gemeente Doetinchem werkte werd ik in het bijzonder (en onaangenaam) geconfronteerd met de daar heersende politieke wispelturigheid waarin enige vorm solidariteit en gelijkwaardigheid volledig ontbrak. De SP was daar de enige partij die aan die wispelturigheid weerstand bood en consequent alle andere partijen van repliek diende.
 
Voordat ik besloot mij actief voor de SP in te gaan zetten, heb ik 'als een academicus' onderzoek gedaan naar de manier waarop partijen hun ideologie ontwikkelen, vorm geven, uitdragen én - heel belangrijk! - in praktijk brengen. De SP sloot het beste aan bij de wijze waarop ik in het leven sta en bij mijn eigen manier van denken en doen.
 
Ook nu, of juist nu, is de SP voor mij de beste partij. We leven in een tijd waarin de kwaliteit van leven voor te veel mensen in dit rijke land ernstig wordt bedreigd, door gebrek aan werk of voldoende en goede zorg. De verschuiving van taken van rijk naar gemeenten vraagt nu véél meer dan voorheen om een beleid waarbij mensen niet aan hun lot worden overgelaten. Een beleid waarbij we met minder geld méér kunnen doen. Als het aan de SP ligt komt dat beleid er! Helpt u daaraan mee?

U bent hier