h

Nr 12: Jolanda Jorritsma

14 maart 2014

Nr 12: Jolanda Jorritsma

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen alle 18 SP-kandidaten zich hier kort voorstellen. We tellen af van nummer 18 naar nummer 1. Vandaag is nummer 12 van de kandidatenlijst aan de beurt.

Naam:Jolanda Jorritsma

Leeftijd: 53 jaar
Woonplaats: Dieren

Waarom heb ik voor de SP gekozen?
100% sociaal zijn woorden die zeer zeker op mij van toepassing zijn en de SP zowel landelijk als in deze gemeente staat daarvoor, er is voor mij maar 1 keuze en dat is me willen inzetten voor mensen die het minder goed hebben de zwakkeren in onze samenleving daarom dus SP.

De mensen die mij kennen weten dat ik niet tegen onrecht kan, kinderen mogen niet in armoede opgroeien, ouderen verdienen de beste plek waar ze zelf willen verblijven; geen je kunt nog op een belletje drukken dus je redt je maar maatschappij, iedereen heeft recht op goede zorg.

Deze zorg mag straks de gemeente gaan uitvoeren en het is belangrijk waar je dan voor kiest in de gemeente Rheden.Voor mij staat het vast dat de SP haar uiterste best gaat doen om voor iedereen die het nodig heeft goede zorg te verlenen.

Daarnaast is betaalbare huisvesting belangrijk in onze gemeente en als ik dan de te koop borden zie staan bij sociale huurwoningen kan ik me daar over opwinden, gelukkig vind ik dan een luisterend oor bij de SP die de zelfde mening is toegedaan, geen sloop of verkoop van sociale huurwoningen en het wordt in de gaten gehouden.

Mensen met een uitkering verplichten om vrijwilligers werk te doen voor hun uitkering dus werken met behoud van, onder het minimumloon arbeid verrichten is absoluut niet sociaal, mensen begeleiden naar werk, scholing en een goed re-integratie traject aan bieden daar worden mensen beter van.

Daarom sta ik op plaats 12 van de SP in de gemeente Rheden.

U bent hier