h

Nr 13: Jan Hop

13 maart 2014

Nr 13: Jan Hop

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen alle 18 SP-kandidaten zich hier kort voorstellen. We tellen af van nummer 18 naar nummer 1. Vandaag is nummer 13 van de kandidatenlijst aan de beurt.

Naam : Jan Hop

Leeftijd : 52 jaar
Woonplaats: Velp
Dagelijkse bezigheden (werk, hobby’s): ZZP’er in de schoonmaak
Hobby’s : muziek, wandelen, vrijwilligerswerk

Waarom is de SP mijn partij?
Sinds enkele jaren ben ik weer actief lid geworden van de SP. Voor mij de partij die zich vanuit echte solidariteit zich ook extra inzet voor de kwetsbare groepen in onze samenleving. Ook de partij die zich toelegt op de menselijke maat in het samenleven : de Buurt. Gewoon goed zorgen voor de mensen die om je heen leven, in je directe omgeving, en als het nodig is ook hun hulp en steun ontvangen. Sinds een paar maanden ben ik met enkele buurtbewoners actief bezig in de straat om te zorgen voor meer leefbaarheid, en heb gemerkt dat met veel enthousiasme, korte lijnen naar gemeente-ambtenaren en buurtcoach, en minimale middelen heel veel mogelijk is. Het overkoepelende project in Rheden heet ‘Ik buurt mee’.

Ook heeft de SP interessante ideeën over het midden en het kleinbedrijf waaronder mijn eigen bedrijf valt. Deze plannen versterken het kennen en kunnen van de ondernemer en zorgen ervoor dat de onderneming grotere overlevingskansen heeft in alle fasen van zijn bestaan. Gewoon de nadruk leggen dat ondernemen een actieve levenshouding is om anderen op een integere manier te helpen met iets waar jij goed in bent.

Daarom zet ik me met hart en ziel in voor de SP, ook straks in de gemeenteraad.

U bent hier