h

Nr 4: Jeroen Kuijpers

17 maart 2014

Nr 4: Jeroen Kuijpers

Tot aan de gemeenteraadsverkiezingen zullen alle 18 SP-kandidaten zich hier kort voorstellen. We tellen af van nummer 18 naar nummer 1. Vandaag is nummer 4 van de kandidatenlijst aan de beurt.

Naam: Jeroen Kuijpers


Leeftijd: 40
Woonplaats: Dieren
Werk: Verkeerskundig onderzoeker en adviseur, penningmeester oudervereniging AMGS.
Hobbies: Fietsen, stedenbezoek, wandelen door natuur, bordspelletjes, computerspelletjes, De Dierense speeltuin bezoeken met de kinderen.

Waarom heb ik voor de SP gekozen?
In de jaren negentig werd de koers in Nederland steeds meer ikke, ikke en de rest kan stikken. Collectieve voorzieningen, die uitermate efficient en nuttig zijn, werden stelselmatig afgebroken ten gunste van meer materialisme. Mensen zijn voor mij belangrijker. Nederland is gebaat bij goede publieke voorzieningen waar iedereen gebruik van kan maken. Ik vind het een schande dat er steeds meer kinderen in armoede opgroeien in zo'n rijk land. De crisis van nu is de crisis van de banken en het winstbejag en de oplossingen worden steevast in de verkeerde hoek gezocht. Meer solidariteit en streven naar geluk dat is de oplossing.

Bij de SP komen deze waarden terug. Laten we de komende tijd gebruiken om Nederland en de rest van de wereld niet alleen economisch maar ook sociaal weder op te bouwen. Te beginnen in de gemeente Rheden!

U bent hier