h

Hulpdienst SP Rheden start maandelijkse spreekuren

11 april 2016

Hulpdienst SP Rheden start maandelijkse spreekuren

Foto: SP Rheden

De SP afdeling Rheden kent al sinds jaren een hulpdienst, waar inwoners van de gemeente terecht kunnen bij vragen en problemen met instanties, zoals gemeente, verhuurder, werkgever of uitkeringsinstantie. Veel inwoners wisten de Hulpdienst al te vinden en meldden zich met vragen over bijvoorbeeld schulddienstverlening, re-integratietrajecten en diverse gemeentelijke sociale regelingen.

 

Met ingang van deze maand houdt de Hulpdienst van de SP ook inloopspreekuren. Elke 2e woensdag van de maand is er een spreekuur in Dieren, van 13:00 uur tot 14:30 uur in de Oase in Dieren (Ericaplein 1). Elke laatste zaterdag van de maand is er een spreekuur in Velp, van 13:30 uur tot 15:00 uur in De Poort (Heeckerensstraat 201 Velp).

Deze maand zijn de spreekuren dus op woensdag 13 april in Dieren en op zaterdag 30 april in Velp.
Een groep actieve (raads)leden van de SP zal de spreekuren bemensen. Zij zullen helaas niet altijd alle problemen kunnen oplossen, maar kunnen wel een luisterend oor bieden, ondersteunen en begeleiden en doorverwijzen naar mensen die u verder kunnen helpen. Waar nodig zullen wij zaken in de gemeenteraad aan de orde brengen.
De Hulpdienst staat klaar voor iedereen, leden en niet-leden van de SP. Uiteraard worden alle zaken vertrouwelijk behandeld en kunt u er van op aan dat uw privacy gewaarborgd blijft.
De SP Hulpdienst is ook telefonisch en per mail bereikbaar:
Contactpersoon Henk Molenaar, 026-3648721, molenaar@tomaatnet.nl

U bent hier