h

SP Rheden tekent petitie biologische boer Spankeren

9 maart 2018

SP Rheden tekent petitie biologische boer Spankeren

De SP Rheden heeft de petitie met betrekking tot de biologische boer in Spankeren ondertekend.

Als SP hebben we vorig jaar samen met inwoners actie gevoerd tegen de komst van een megastal in Ellecom. Wij zien liever kleinschalige en biologische veeteelt, zoals de boerderij van Hans en Tanja in Spankeren.

"Het is niet uit te leggen dat deze mensen koeien hebben moeten inleveren, een hoge boete moeten betalen en een paar kilometer verder mag er een megastal komen met 468 melkkoeien.

Wij hopen dat de petitie door meer mensen ondertekend gaat worden en dat dit een succes wordt. Daarnaast roepen we andere politieke partijen op om, net als de SP Rheden, aan de bel te trekken bij hun fracties in Den Haag en dit bij hen onder de aandacht te brengen." Aldus Tamara Koppelaar, afdelingsvoorzitter SP Rheden.

Lees hier meer over de boete die Hans en Tanja moeten betalen.

U bent hier