h

SP roept marktbezoekers op om te stemmen

7 maart 2018

SP roept marktbezoekers op om te stemmen

Foto: SP Rheden

Op woensdag 7 maart waren actieve SP-ers aanwezig op de weekmarkt in Dieren.

De Rhedense SP-ers gingen in gesprek met inwoners over de komende gemeenteraadsverkiezingen.

"Een aantal inwoners gaf aan dat ze weinig nut zien in gaan stemmen. Als SP Rheden weten we hoe letterlijk iedere stem telt! Als er 4 jaar geleden 10 inwoners meer op ons hadden gestemd, dan was de SP de grootste partij in de gemeenteraad geweest en was het beleid socialer geworden in plaats van liberaler. Een beleid dat inzet op fatsoenlijke bejegening van onze inwoners, een beleid dat geen megastal in Ellecom had mogelijk gemaakt, een beleid dat geld in zou zetten om armoede bij kinderen tegen te gaan.

Er is dus echt wat te kiezen, ook op 21 maart: wordt het liberaler of socialer in Rheden? Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel!" Aldus Tamara Koppelaar, afdelingsvoorzitter SP Rheden.

U bent hier