h

SPeldenprik: Consulenten sparen! Hoeveel heb jij er al?

11 maart 2018

SPeldenprik: Consulenten sparen! Hoeveel heb jij er al?

Foto: SP Rheden

Als je in de gemeente Rheden gebruik maakt van voorzieningen, dan is het een hele opgave om bij te houden welke consulenten je hebt.

Een inwoner met een bijstandsuitkering heeft standaard al 2 consulenten. Maak je gebruik van thuiszorg, dan komt daar nog een consulent bij. En zit je in een schuldsaneringstraject met budgetbeheer, dan mag de bingokaart nog eens aangevuld worden met 2 extra consulenten.
 
Tel daarbij op dat er regelmatig wisselingen plaatsvinden in het personeelsbestand en dan wordt het helemaal een groot consulenten-circus!
 
Wat de SP Rheden betreft krijgen inwoners, die gebruik maken van meerdere regelingen bij de gemeente, te maken met 1 aanspreekpunt. Deze consulent behoudt het overzicht op het gehele dossier en zorgt ervoor dat vragen bij de juiste persoon terecht komen. Daarnaast pleit de SP voor minder wisseling van consulenten. Dit zorgt voor continuïteit in de dienstverlening en levert uiteindelijk ook een kostenbesparing op!

U bent hier