h

Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel!

20 maart 2018

Thuisblijven helpt niet, SP stemmen wel!

Foto: SP Rheden

Morgen, woensdag 21 maart, is de kiezer aan het woord. Inwoners kiezen dan de leden van de gemeenteraad. De grootste partij leidt vervolgens de onderhandelingen voor de nieuwe coalitie. Dan wordt afgesproken welke partijen de gemeente gaan besturen.

"Vier jaar geleden hebben we als SP ervaren hoe letterlijk iedere stem telt! Als 10 inwoners meer op ons hadden gestemd, dan was de SP de grootste geweest en was een ander beleid mogelijk geweest. Wij roepen inwoners vandaag dan ook nog eens extra op om morgen te gaan stemmen. Ook jouw stem telt en kan het verschil maken. Het verschil tussen nog eens 4 jaar een liberaal college of een sociaal beleid met een grote SP!" Aldus Tamara Koppelaar, afdelingsvoorzitter SP Rheden.

U bent hier