h

Bijeenkomst over Europa met SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak: Brussel niet de baas!

7 mei 2019

Bijeenkomst over Europa met SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak: Brussel niet de baas!

Foto: SP Rheden

De Rhedense SP organiseert op 11 mei een openbare bijeenkomst in Theothorne in Dieren in het kader van de SP-tour door het hele land. Het thema is: Europa. SP Tweede Kamerlid Ronald van Raak is uitgenodigd als gastspreker. De bijeenkomst start om 14:00 uur en is gratis toegankelijk voor iedereen.

 

De verkiezingen voor het Europees Parlement staan voor de deur. Op 23 mei kunnen we hiervoor naar de stembus. Waarom zijn deze verkiezingen belangrijk? Volgens de SP is Europese samenwerking prima, maar moet Brussel niet de baas zijn: de Europese elite wil zich bemoeien met onze pensioenen, ons openbaar vervoer en ons werk. Multinationals worden in de watten gelegd en werknemers tegen elkaar opgezet. Dat maakt veel mensen terecht boos. Daar wil de SP wat aan doen. De SP kiest daarom voor een radicaal andere koers.

Bent u benieuwd, of weet u nog niet wat u gaat stemmen? Al deze onderwerpen en meer komen aan bod tijdens deze middag. Natuurlijk is er ook gelegenheid om vragen te stellen aan en in gesprek te gaan met Ronald van Raak: Vraag maar raak!

 

Ronald van Raak is sinds 2006 Tweede Kamerlid voor de SP en houdt zich met name bezig met de versterking van onze democratie en verbetering van het bestuur, omdat de politiek er niet alleen moet zijn voor de gevestigde belangen, maar veel meer oog moet hebben voor de zorgen van gewone mensen.

 

Wanneer: zaterdag 11 mei
Waar: Theothorne, Callunaplein 77, Dieren
Spreker: Ronald van Raak • SP-Tweede Kamerlid
Tijd: Inloop 13:45 uur • Start 14:00 uur

De toegang is gratis en iedereen is welkom.

 

U bent hier