h

In memoriam: Daan Agelink (25-04-1925 - 03-01-2021)

7 januari 2021

In memoriam: Daan Agelink (25-04-1925 - 03-01-2021)

Foto: SP Rheden

Met verdriet hebben wij kennis genomen van het overlijden van Daan Agelink. Daan is op zondag 3 januari jl overleden. 

Daan was sinds het begin van de Rhedense SP afdeling al betrokken bij onze activiteiten. Altijd strijdvaardig en vooraan in de strijd voor meer solidariteit en tegen onrecht. Of het nu ging om onze acties voor behoud van een postkantoor in Dieren, tegen de komst van meer goederentreinen of voor meer solidariteit binnen de gemeentebegroting, Daan was erbij!

De laatste jaren was hij minder in staat om echt actief te zijn op straat, maar betrokken bij de afdeling bleef hij. Regelmatig schreef hij nog 'stukkies' voor  de afdeling en dacht hij mee met verkiezingsprogramma's. Zijn strijdvaardigheid was en is een voorbeeld voor ons allemaal en zal een inspiratie blijven voor veel van ons.

Foto: SP Rheden
"Solidariteit is een voorwaarde om samen te leven! We mogen nooit de hoop verliezen op andere tijden."

Daan Agelink, Rheden

 

Wij wensen zijn kinderen, klein- en achterkleinkinderen veel sterkte bij het verlies van Daan.

 

U bent hier