h

Maak kennis met: Robert Beuseker

24 april 2022

Maak kennis met: Robert Beuseker

Foto: SP Rheden

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Robert Beuseker zich voor.

Ik ben Robert Beuseker, 51 jaar oud en woon samen met mijn vriendinnetje, maar binnenkort mijn vrouw, Erika in Rheden. Precies 25 jaar ben ik vrachtwagenchauffeur geweest, maar door ziekte heb ik helaas moeten besluiten om minder te gaan werken. Maar elk nadeel heeft ook z’n voordeel en nu heb ik meer tijd voor andere leuke dingen.

Een grote hobby van mij is een heel klein autootje: een Fiat 500, die net zo oud is als mijzelf, en alles wat daarmee te maken heeft. Onderhoud en leuke tochten, alleen en in een Fiatclub-verband. Gelukkig is Erika net zo enthousiast als ik. Lopen en fietsen zijn ook hobby’s van mij en in Rheden wonen is dan ook heel geschikt daarvoor. Verder adopteer ik een stukje IJssel-oever in het kader van het project ‘Schone Oevers’ van de gemeente Rheden. Ook hebben we in onze tuin een kastje voor tijdschriften waar mensen veel plezier aan beleven.

Ik heb altijd al SP gestemd, maar ben vorig jaar lid geworden omdat ik nu meer tijd heb. Op dit moment houd ik me binnen onze afdeling bezig met het meldpunt Incluzio samen met een aantal andere leden. Ik heb zin om aan de slag te gaan binnen het bestuur, omdat ik niet altijd alleen aan de zijlijn wil staan en mezelf nuttig wil maken binnen deze toch wel bijzonder hartelijke afdeling!

U bent hier