h

Maak kennis met: Adry van der Velden

5 juni 2022

Maak kennis met: Adry van der Velden

Foto: SP Rheden

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Adry van der Velden zich voor.

Mijn naam is Adry van der Velden en in april 65 jaar geworden.  2022 is voor mij persoonlijk een jaar vol mijlpalen. Niet zolang geleden zou 65 jaar een mijlpaal zijn geweest. Juni 2012, dus 10 jaar geleden, had ik het geluk om in aanmerking te komen voor een leuke huurwoning in mijn geboortedorp Ellecom. Het huis is van 1922, dus nu een eeuw oud. Hier woon ik met mijn jongste zoon. Mei 2007, 15 jaar geleden, ben ik als vrijwilligster begonnen bij Attent Intermezzo, lokaal beter bekend als Gelders Hof. Het omgaan met bewoners/bezoekers is leuk en dankbaar werk.

Ook 15 jaar geleden ben ik lid geworden van de SP, omdat bij deze partij de menselijke maat voorop staat. De bevestigingsbrief inzake lidmaatschap ontving ik in juni 2007. Op 4 april j.l. ben ik herkozen als algemeen bestuurslid. Graag wil ik in het bestuur samen werken aan een nog sterkere afdeling. Met name op het sociale vlak wil ik mijn ogen en oren open houden om signalen van bijvoorbeeld knelpunten op te vangen en actie te  ondernemen. Ook ben ik betrokken bij het Meldpunt Incluzio.             

Mijn hobby’s zijn tuinieren, lezen van divers leesvoer waaronder detectives  zoals Rechter Tie, Havank, Agatha Christie. Maar ook genealogie heeft mijn aandacht, evenals creatief bezig zijn met allerhande, liefst gebruikte, materialen zoals stof, wol, katoen, hout, etc. (je kunt het zo gek niet bedenken).

U bent hier