h

Maak kennis met: Jeroen Kuijpers

1 juli 2022

Maak kennis met: Jeroen Kuijpers

Foto: SP Rheden

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw
afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Jeroen Kuijpers zich voor.

Aloha! Mijn naam is Jeroen Kuijpers en ik ben in februari 48 jaar geworden. Recentelijk ben ik na 8 jaar gestopt met raadslidmaatschap in de gemeente Rheden en ben kort daarna bestuurslid geworden van onze mooie afdeling Rheden. En penningmeester. Ik ben SP-lid sinds 1994 toen de gevestigde politiek een peperdure Hogesnelheidslijn op de verkeerde plek wilde bouwen (en heeft gebouwd). Ik heb van 2005-2007 de SP mogen vertegenwoordigen in de Brabantse Staten.

Sinds 2002 ben ik papa en inmiddels vader van 3 kanjers: Han (19), Koen (17) en Kaya (13) die 2-3 dagen in de week bij mij wonen. Sinds 2007 woon ik in Dieren, de plaats waar ik het langst gewoond heb tot nu toe.

Ik werk al een tijdje als ZZP-er in het openbaar vervoer onderzoek en heb dit jaar een hele leuke klus bij de gemeente Meerssen: verkeerszaken proberen op te lossen en af en toe voorstellen schrijven voor college en raad. Heel bijzonder om aan de andere kant van de tafel te zitten.

Mijn hobby’s zijn: bordspeletjes, stadswandelingen, boswandelingen, reizen, fietsen, minecraft spelen en gek doen met de kinderen. Concreet levensdoel: in alle dorpjes van Nederland op de fiets geweest te zijn. Ik zit inmiddels op ongeveer 75%! Als ik de kans heb, fiets ik ook wel eens in andere landen (zie foto)..

U bent hier