h

Maak kennis met: Tamara Koppelaar

30 augustus 2022

Maak kennis met: Tamara Koppelaar

Foto: Tamara Koppelaar

Tijdens de Ledenvergadering op maandag 4 april 2022 is er een nieuw
afdelingsbestuur gekozen, met daarin ervaren en nieuwe bestuursleden. De komende tijd zullen alle bestuursleden zich voorstellen. Deze keer stelt Tamara Koppelaar zich voor.

Mijn naam is Tamara Koppelaar. Ik ben 44 jaar en woon met mijn vriend en twee Labradors sinds begin 2010 in Dieren. We komen allebei uit het Westen van het land, maar wilden graag meer rust en vooral natuur om ons heen en zijn tijdens een vakantie verliefd geworden op deze regio.

Ik ben begin 2003 lid geworden van de SP. Dat was in de tijd van Balkenende en de LPF. Dat waren politiek roerige tijden en er werd veel bezuinigd. Ik wilde niet meer vanaf de zijlijn toe moeten kijken, maar in actie komen tegen onrechtvaardigheid. In 2003 ben ik vrij snel ook lid geworden van het afdelingsbestuur in mijn toenmalige woonplaats Sliedrecht en vanaf 2007 was ik daar afdelingsvoorzitter. Vanaf 2010 ben ik voorzitter van onze actieve afdeling Rheden.

Ik wandel graag met mijn Labradors, door het bos of op de Posbank, maar we zijn ook vaak langs het water te vinden. Dat diverse landschap is wel het grote voordeel van onze mooie gemeente. Ik geniet verder van de planten in mijn tuin en ook vvan mijn kamerplanten. Scandinavische thrillers staan hoog op mijn kijklijst van Netflix voor de nodige ontspanning.

U bent hier