h

Start van de Campagne voor de Tweede Kamer Verkiezingen!

29 oktober 2023

Start van de Campagne voor de Tweede Kamer Verkiezingen!

Foto: SP Afdeling Rheden / SP Rheden

Op zaterdag 28 oktober trapte SP Rheden de campagne af met een smakelijke portie tomatensoep en versgebakken (streek)brood. In het Jonkvrouw Brantsencentrum presenteerden we onze campagnematerialen en -strategie. De komende tijd gaan we op diverse locaties het einde van het "visieloze tijdperk" vieren door met mensen in gesprek te gaan over hoe het beter kan.

Voor al onze leden zijn raamposters beschikbaar met onze vier speerpunten: Onbetaalbare Zorg, Armoede, Woningnood en Ongelijkheid. Hieronder staat de boodschap "pleisters plakken helpt niet." Laten we de managers uit de politiek verwijderen en mensen met goede ideeën aan het roer zetten.

De posters hebben niet het gebruikelijke rood en wit, maar elk heeft zijn eigen frisse kleurtje met, uiteraard, rode letters. Een andere aanpassing in de campagne is dat we minder gaan folderen. Recent hebben we geleerd dat folderen minder effectief is. We zullen meer folders uitdelen en directer contact leggen met inwoners.

Voor degenen die we nog niet hebben kunnen bereiken, is er nog steeds de mogelijkheid om deel te nemen aan de campagne. Meld je aan bij Hein Hendriks (06-40206279). Op weg naar een beter Nederland!

Reactie toevoegen

U bent hier