h

Gerrie Elfrink: Een Stem voor Gerechtigheid in Europa

28 april 2024

Gerrie Elfrink: Een Stem voor Gerechtigheid in Europa

Foto: SP

Op maandag 6 mei 2024 nodigt de SP-afdeling Rheden je uit voor een bijzondere thema-avond in De Oase te Dieren. We hebben de eer Gerrie Elfrink te verwelkomen, onze lijsttrekker voor de aanstaande Europese verkiezingen. Gerrie, bekend als de strijdlustige voormalig wethouder van Arnhem en penningmeester van de landelijke SP, zal spreken over zijn visie voor een rechtvaardiger Europa.

Gerrie heeft zich onderscheiden door directe actie te ondernemen tegen sociale onrechtvaardigheid. Zo werkte hij undercover als arbeidsmigrant om de uitbuiting van deze hardwerkende groep zichtbaar te maken. Zijn betrokkenheid bij de lokale gemeenschap en zijn passie voor rechtvaardigheid maken hem de ideale kandidaat om de belangen van gewone mensen te vertegenwoordigen in het Europees Parlement.

Tijdens de bijeenkomst zal Gerrie uiteenzetten hoe de SP de strijd aan wil gaan tegen de overmacht van multinationals en lobbyisten in Brussel, en hoe wij samen kunnen werken aan een democratischer Europa waarin de gewone burger weer voorop staat.

Details van de bijeenkomst:

Datum: Maandag, 6 mei 2024
Locatie: De Oase, Ericaplein 1, 6951 CP Dieren
Aanvang: 19:30 uur
Aanmelden kan via: rheden@sp.nl of bel naar 06-12878846

Mis deze kans niet om direct van Gerrie te horen en met hem in gesprek te gaan over hoe we samen een verschil kunnen maken in Europa. Jouw aanwezigheid is essentieel voor een levendige en inspirerende discussie. Tot dan!

Reactie toevoegen

U bent hier