h

Oproep aan cliënten of familie van cliënten van de thuiszorg van Zorg-aan-Huis van Innoforte

12 mei 2007

Oproep aan cliënten of familie van cliënten van de thuiszorg van Zorg-aan-Huis van Innoforte

In een brief aan haar cliënten (maart 2007) heeft Zorg-aan-Huis van stichting Innoforte aangegeven het “huissleutel beheer” te willen wijzigen. Dit omdat volgens Innoforte het centraal beheer van sleutels niet langer blijkt te voldoen, het is niet efficiënt.

Diverse cliënten van Innoforte zijn niet gelukkig met het plaatsen van een sleutelkluisje bij de voordeur. Het wordt als onveilig ervaren. Als SP willen wij nagaan hoe cliënten over het voorstel van Innoforte voor het gebruik van het een sleutelkluisje (de kosten, privacy en veiligheid) oordelen. Graag horen wij dan ook hoe u, als cliënt of familie van de cliënt van Innoforte, over dit voorstel denkt.

U kunt ons trouwens ook over andere zaken rond uw thuiszorg, waar u zich zorgen over maakt, informeren.

Graag horen wij van u.

U kunt hiervoor contact opnemen met:

SP Rheden

Tel: 06 46712613
Email: rheden@sp.nl
Post: Zutphensestraatweg 68D, 6955 AK Ellecom

U bent hier