h

Thuiszorg trekt op naar Den Haag

23 september 2007

Thuiszorg trekt op naar Den Haag

De SP in Rheden, Brummen en Doesburg roept met de actie 'Stop de uitverkoop van de thuiszorg' iedereen op om mee te helpen de thuiszorg te redden. Op woensdag 3 oktober is er van 14.30 tot 17.30 uur een manifestatie op het Plein bij de Tweede Kamer in Den Haag, met toespraken, interviews en muziek.

De tweede kamer debatteert 4 oktober over de gevolgen van de invoering van de Wet Maatschappelijke Ondersteuning voor het personeel in de thuiszorg. Op dit moment inventariseert de SP in de drie gemeenten de gevolgen van de introductie van marktwerking in de thuiszorgsector. Er komen dagelijks nieuwe reacties binnen van thuiszorgmedewerkers en anderen. De online enquĂȘte is hier in te vullen.

Wie mee wil, kan bellen met de SP, voor Rheden: 026-3636389, voor Brummen: 06-42498964, voor Doesburg: 0313-476241.
Of mailen naar doesburg@sp.nl of rheden@sp.nl.

U bent hier