h

Te weinig inzicht in financiele risico’s Hart van Dieren.

14 december 2007

Te weinig inzicht in financiele risico’s Hart van Dieren.

Onder leiding van Ruud Berndsen van bureau Berenschot hebben onderzoekers van de Provincie, ProRail en de gemeente Rheden de afgelopen drie maanden onderzoek gedaan naar de kwaliteit van de administratieve, financiële en bestuurlijke aspecten bij het project Hart van Dieren.

Het rapport van de interne audit is op 11 december jl. gepresenteerd. De aanleiding hiervoor was het geraamde begrotingstekort van ruim 40 miljoen euro. De belangrijkste conclusie in het rapport is dat er de afgelopen jaren te weinig inzicht is geweest in de financiële en andere risico’s en dat er onvoldoende op deze risico’s is gestuurd.

Persbericht 11 december 2007
Rapportage Berenschot over Hart van Dieren

U bent hier